Logo ontwerp

Perfecte presentatie

Alles wat u wilt communiceren kunnen wij professioneel presenteren: van logo tot huisstijl, van artistiek fotowerk tot website.

drukwerk

Logo, visitekaartje, briefpapier of complete huisstijl: met een bijzondere lay-out en heldere communicatie wordt uw doelgroep bereikt.

fotografie

Druktoets verzorgt ondersteunende fotografie voor uw drukwerk of website.

Logo ontwerpen

FIBRINE - een detail uit een wetenschappelijke illustratie die het proces van bloedstolling weergeeft. De spil van dit proces is de stof FIBRINE. De gekleurde balken verbeelden verschillende stoffen die op elkaar inwerken.

POLPOSITION WEBCOMMUNICATIE – Dit dynamische bedrijf weerspiegelt zich in de roterende letter P. De spil van dit bedrijf is de website, waar polposition.nl direct naar verwijst. De naam is in kubistische letters neergezet, met de O als knipoog naar een beeldscherm. De ruit staat voor heldere, gestructureerde communicatie.

SIMONE KLEIN HESSELINK ADVIES – Simone Klein Hesselink doorziet en ordent bedrijfsorganisaties als schakels in een ketting. Het gebruik van warme kleuren maakt zichtbaar dat een persoonlijk en warm contact met de klant voor haar van groot belang is. De kleurvlakken binnen de contourlijnen van de grote S gaan op expeditie in weblogo en maillogo.

CAMARATA ARNHEM – Twee letters: c en a, in contrasterende kleuren oranje en felgroen, vormen een modern logo voor een strijkorkest dat behalve oude muziek ook moderne werken laat horen. Deze letters behoren tot het letterfont: Organ Grinder. Zoals de orgelman in de rondte draait, zo vormen ook de initialen c en a ruime cirkels. De cirkel binnen het logo biedt ruimte voor een orkestfoto.

HAEMOMAGUM – Het bedrijf HaemoMagum heeft een apparaat ontwikkeld dat de bloedstollingswaarde meet. De bloedrode kleur van HaemoMagum zet zich af tegen een koelgrijze, klinische achtergrond. De pijlers van H en M vormen het logo: een klassieke zuil. Deze zuil is geplaatst voor de naam HaemoMagum, die natuurlijk refereert aan het Romeinse verleden van de stad Nijmegen, oftewel Noviomagum.

GALLERY BOUDEWIJN – De letter B van Boudewijn is verdeeld in 6 delen die een nieuwe kompositie vormen, zoals een schilderij ontstaat door veranderen, toevoegen en draaien tot uiteindelijk het geheel klopt. Het kleurenpalet bestaat uit heldere kleuren: lichtblauw, kobaltblauw, geel, rood, grijs en magenta en zijn deels ook in teksten terug te vinden.
DRUKTOETS DESIGN & PHOTOGRAPHY
Dit bedrijf staat voor strakke en duidelijke communicatievormen. Het logo is een gestileerde tekening van een druktoets, opgebouwd uit cirkels en driehoeken. De vier navigatiepijlen verwijzen naar de vier kernactiviteiten van Druktoets.
THE WALLFISCH BAND
De initialen van dit Barokorkest vormen samen met een gestileerde vioolkam het logo. Het orkest legt de basis voor de toekomst van de musici. In beeld vertaald vormt de letter B samen met de voet van de kam een solide basis. De letter W springt eruit als een speels element.
VAN LON ONTEIGENINGEN
De letters LON zijn in twee driehoeken en een cirkel gevat, die in of uit elkaar schuiven. Het logo staat symbool voor de verdeling van land en goed. Primaire vormen: cirkel en driehoek en primaire kleuren: geel, rood en blauw leveren een contrastrijk beeld op: het terrein wordt duidelijk afgebakend.
POLMAN WW VERTALINGEN
Voor dit logo is de letter W als basis genomen. Deze bestaat uit twee verspringende elementen die de vertaalslag verbeelden. De kleuren geel, blauw en aubergine ondersteunen de heldere uitstraling van de website.
NOVA VESTA ONTEIGENING EN PLANSCHADE
Een lunette is een bolwerk ter verdediging van de oude stad. Het logo verbeeldt de kracht waarmee NOVA VESTA op de bres springt voor haar klanten. Kleur en lettertype zorgen voor een zakelijke en frisse uitstraling.
VAN HEERDE VASTGOED
Een detail uit een glas in lood-raam vormt de basis voor het logo-ontwerp. In lijnen en vlakken kun je een M lezen, de M van Marjan van Heerde en de M van makelaar. Je kunt ook twee verschoven driehoeken zien, als twee moderne puntige bouwwerken. Deze verschuiving symboliseert een verhuizing
VAN HEERDE VASTGOED
Het bestaande logo Van Heerde Vastgoed is aangepast zodat het geschikt is voor bedrukking van gesponsorde t-shirts. De kleur van de shirts is rood. Witte lijnen vormen een rechthoekig kader waarbij in de onderrand het VHV logo is opgenomen.
MOVATIE
Vormen en kleuren zijn symbolen: het blauwe blok staat voor structuur, het groene blokje voor leren / ontwikkeling: het leunt op de vertrouwde structuur maar is tegelijk in beweging. Het rode driehoekje heeft zijn positie ingenomen en staat voor kracht en samenwerking: speerpunten van Movatie interim-management en coaching.
RBIN
De Showcard is een stevige en tegelijk speelse letter met bolle buikjes (R en B) en puntige snaveltjes (N). RBiN onderzoekt zeldzame bloedafwijkingen en het roodborstje (robin), heeft daarom een bloedrode kleur gekregen. Dit felrood is gecombineerd met wit, zakelijk grijs en blauw: tezamen een Hollandse driekleur
ENZYRE
De letters van het logo zijn opgebouwd uit tekststroken die in stukken zijn geknipt. Druktoets heeft het logo uitgebreid met een illustratie, die bestaat uit twee blauwe en een rode lijn, onderbroken door een “point”, en „Enzyre“ in de adresgegevens een accent gegeven.

Menu

Offerteaanvraag


Naam*
E-mail:*
Ontwerp
Drukwerk door ons begeleid en opgeleverd
Opmerkingen (eventueel)